Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut muvazene kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Binalarda ortaya çıkabilecek olan olumsuzlukların başlangıcında yangın, ilk sırada görev tuzakır. Ivedili çıkış kapısı zorunluluğu da temelde binaların yangından korunması hakkında yönetmeliğe destelı olarak zorunluluk haline getirilmiştir. Belirli standartlara bakılırsa müstacel çıkış kapısı imalı esnasında da sağlıklı ve birinci sınıf malzeme ile üretim yapan firmaya yönelmeniz gerekir.

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının kesinlikle açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak herhangi bir marifet kayranı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Yangın bapları olarak da malum müstacel çıkış baplarının hangi malzemeden kuruluşlması gerektiği, nite konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar dayanıklılık seviyeleri daima mukannen standartlar gözetilerek strüktürlmalıdır.

- İnternet sitesinin konulevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

En yaraşıklı ederı bulmanız karınin farklı seçenekleri kontralaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en oranlı yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

You sevimli email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this Yangın kapısı istanbul page.

Yangın Kapısı esas amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yönetmeliklere ilgilı olarak mimarinız yürekin zaruri olacak ivedili çıkış kapısı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja denli size en düzgün desteği sunacaktır. Standartlara münasip acil çıkış kapısı hazırlıkları binalırken; ivedili anlarda itfaiyecilerin yahut görevlilerin gerektiğinde haricen mideeriye girmelerine imkân verecek şekilde olması da bu kapıların otomatik kapatan düzeneklere mevla olması da sağlanır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page